Premantura – Premantura – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Premantura – Premantura – Istrië

Op een gedeeld en omheind grondstuk bevinden zich deze twee eenvoudige en functionele vakantiehuizen. HR-30050 bestaat uit een kamer met twee eenpersoonsbedden, een keuken met eethoek en een badkamer. Het vakantiehuis HR-30051 heeft twee slaapkamers, een keuken met een eethoek, een badkamer en een mooi terras. Gezinnen en vrienden kunnen samen reizen en toch hun privacy behouden door deze twee vakantiehuizen te huren. We raden aan Medulin, Liznjan en Pula te bezoeken. Het voordeel van deze objecten is zeker de nabijheid van de natuurlijke stranden van Premantura.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Premantura
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PremanturaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie