Potpican – Potpican – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Potpican – Potpican – Istrië

Landelijk gelegen vakantiehuis, in een dorp met slechts een paar andere huizen. Hier kunt u uitstekend buiten ontspannen. Naast het zwembad zijn het overdekte terras en de kleine konoba met openhaard en keuken gelegen. Het grondstuk is kindvriendelijk. Het vakantiehuis bestaat uit twee wooneenheden die door binnen- en buitentrappen met elkaar verbonden zijn. In het ene deel bevinden zich een woonkeuken en drie slaapkamers. In het andere deel bevinden zich een moderne keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor groepen of twee samenreizende gezinnen. In de omgeving bevinden zich mooie fietspaden. Binnen ongeveer 10 minuten met de auto bereikt u de bekende voor het publiek geopende boerderij ‘Goloricki dol’, waar u dieren kunt bekijken en heerlijke Istrische specialiteiten kunt kopen. Het vakantiehuis is geschikt voor een vakantie in een natuurlijke omgeving. Bent u een liefhebber van kunst en cultuur, bezoek dan de prachtige stad Labin, de authentieke stad Pula of de mondaine plaats Opatija, een ware parel aan de Adriatische kust.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Potpican
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PotpicanIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie