Porec – Porec – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Porec – Porec – Istrië

In de stad Micetici, in de buurt van de stad Porec, zijn de appartementen HR-28352 en HR-28801. Het comfortabele interieur van het appartement HR-28352 strekt zich uit over de eerste verdieping, het appartement HR-28801 bevindt zich op de begane grond. Vanaf de terrassen is er uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad. De weg die dicht bij het huis loopt, zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel de badplaatsen Porec, Rovinj en Pula kunt bereiken. Het zijn echte toeristische magneten vanwege hun ligging en prachtige oude steden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Porec
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorecIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie