Porec – Porec – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Porec – Porec – Istrië

Heuvelachtige locatie en een prachtig uitzicht, die wij u aanbieden wanneer u uw vakantie neemt in dit gezellige vakantiehuis met zwembad in het kleine dorpje Montizana, dat niet ver van de aantrekkelijke bestemming Porec ligt. Hier kunt u ontspannen van dealledaagse stress in een natuur die wordt gedomineerd door groen. De dichtstbijzijnde stranden zijn met de auto in ongeveer 15 minuten te bereiken. Liefhebbers van fietsen kunnen dit prachtige deel van Kroatië in de omgeving verkennen op vele fietspaden. De laatste. 100 m van de oprit naar het huis zijn niet geasfalteerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Porec
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorecIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie