Porec – Porec – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Porec – Porec – Istrië

Dit vakantiehuis met zwembad is gelegen in het kleine stadje Radmani, vlakbij het bekende stadje Porec. Het vakantiehuis bestaat uit drie wooneenheden die door middel van een buitentrap met elkaar zijn verbonden. Op het omheinde terrein bevindt zich het zwembad, dat een welkome afkoeling biedt op warme zomerdagen, evenals het terras en het schaduwrijke buitenpaviljoen. Het is slechts ongeveer 10 minuten rijden naar Porec. In de naburige stad Zbandaj zijn er goede restaurants en tavernes, evenals een kleine kruidenierswinkel.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 15
Plaats: Porec
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorecIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie