Porec – Porec – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Porec – Porec – Istrië

Hier kan je je vakantie doorbrengen in een van de praktisch en functioneel ingerichte appartementen, die zich in een appartementengebouw bevinden. Stancija Vodopija ligt in de buurt van het populaire en aantrekkelijke vakantieoord Porec. Appartementen HR-5542, HR-1603 en HR-1602 bevinden zich op de begane grond, terwijl appartement HR-1601 iets hoger ligt op de tweede verdieping. De goed onderhouden tuin en de typische Istrische taverne dragen bij aan een feel-good vakantie, waar je de vakantiedagen kunt eindigen met gezellige barbecues en lang kunt blijven zitten als je daar zin in hebt. Breng romantische momenten op het strand door bij zonsondergang of bezoek interessante galeries en kunsttentoonstellingen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Porec
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorecIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie