Porec – Porec – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Porec – Porec – Istrië

Deze praktisch ingerichte vakantieappartementen hebben een weide die perfect is om te spelen. U bevindt zich aan de Porec Riviera, die indruk maakt met de pittoreske baaien en de interessante oude binnenstad van Porec. In deze prachtige omgeving kunt u een ontspannende en opwindende vakantie doorbrengen. De appartementen HR-41 en HR-283 bevinden zich in de linkervleugel, terwijl HR-37197 en HR-37198 zich in de rechtervleugel van het huis bevinden. Maak uitstapjes naar Pula, naar het nationale park op de Brijuni-eilanden, naar het natuurreservaat Cape Kamenjak of naar het romantische oude centrum in Rovinj.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Porec
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorecIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie