Pomer – Pomer – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pomer – Pomer – Istrië

Dit grote vakantiehuis met een zwembad, geschikt voor grote groepen of meerdere gezinnen, is gelegen in Pomer nabij Medulin. Het vakantiehuis bestaat uit drie verdiepingen die zijn verbonden door een interne trap. Elke verdieping heeft een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer en een woonkamer met uitgang naar het terras. Gasten kunnen zich vermaken met activiteiten zoals tafelvoetbal of biljart op de tweede verdieping met een terras met uitzicht op de zee en de baai van Pomer. Bezoek een lokaal restaurant of het nabijgelegen Medulin, dat veel recreatiemogelijkheden biedt. Laagste plafondhoogte op de zolder 160 cm.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 13
Plaats: Pomer
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PomerIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie