Pican – Pican – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Pican – Pican – Istrië

Dit aangenaam ingerichte appartement is gelegen in het rustige dorpje Ribici, dat op ongeveer een half uur rijden ligt van de vele interessante toeristische resorts in Istrië. Aan de oostkant van het schiereiland kunt u prachtige stranden verwachten, terwijl u aan de westkant de romantische steden vindt met de kernsteden Rovinj en Porec. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een keuken en een badkamer en in de tuin heeft u de mogelijkheid om in de gemeenschappelijke en goed onderhouden tuin te ontspannen en fit te worden voor het dagelijks leven.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Pican
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PicanIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie