Peruski – Peruski – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Peruski – Peruski – Istrië

Dit mooie vakantiehuis is gelegen in het centrum van een typisch Istrisch dorp. Bij de renovatie werd aandacht besteed aan het behoud van de traditionele architectuur terwijl moderne en stijlvolle meubels werden gecombineerd. U zult zeker genieten van het ontspannende zwembad, dat ook zal zorgen voor een aangename verfrissing tijdens de warme zomerdagen. De locatie is ideaal voor actieve vakantiegangers, die kunnen genieten van lange wandelingen en fietsen. Verken de prachtige kiezelstranden van Duga Uvala. We raden u aan om de beroemde stad Pula te bezoeken, die tal van culturele en historische bezienswaardigheden, een rijk gastronomisch aanbod en een interessant nachtleven biedt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Peruski
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PeruskiIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie