Novigrad – Novigrad – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Novigrad – Novigrad – Istrië

Dit mooie, nieuw en liefdevol ingerichte appartementen biedt de ideale combinatie van moderne en rustieke. In de grote, omheinde tuin kunt u genieten van een gezellige barbecue of kunt u een duik nemen in het uitnodigende zwembad. Het gebied rond Rovinj heeft een ongerepte natuur en veel oude en traditionele huizen. Ook de stad zelf is een bezoek waard met smalle straatjes, vele dromerige cafes, galeries en leuke winkels. Of huur een boot en ontdek de vele prachtige baaien. Hier kunt u de hele dag doorbrengen in de schaduw van geurige dennenbossen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Novigrad
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NovigradIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie