Nedescina – Nedescina – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Nedescina – Nedescina – Istrië

Dit mooie vakantiehuis ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de mooiste stranden in het dorpje Rabac. Het bestaat uit twee comfortabele wooneenheden, waarvan er een op de verhoogde begane grond ligt en de andere op de eerste verdieping. De eenheden zijn met elkaar verbonden middels een buitentrap. Het vakantiehuis is ideaal voor twee gezinnen die nog steeds hun privacy willen behouden. Het zwembad is gevuld met zout water en heeft ook hydromassagejets. Aan de achterkant van het vakantiehuis is er een taverne met een open haard, die in dit land ‘Konoba’ genoemd wordt. Hier kunt u vele uren plezier beleven.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Nedescina
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NedescinaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie