Natuurhuisje in Labin – Istrië – Kroatië – 40146

Natuurhuisje in Labin – Istrië

(update Maart 2022)

Deze vrijstaande villa in het Kroatische Ripenda Kras beschikt over een heerlijk privezwembad. Er zijn 3 slaapkamers die gezamenlijk 6 personen kunnen accommoderen. Dit verblijf is ideaal voor zonvakanties. Op ongeveer 3 km van de accommodatie vind je de zee, waar je heerlijk uit kunt waaien. Er is een restaurant te vinden op 1 km afstand en het centrum is 2 km van de accommodatie verwijderd. Het vakantiehuis is voorzien van een keuken die is uitgerust met onder andere een magnetron en een oven. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet. Je kunt kosteloos gebruikmaken van de WiFi. Het huis is tevens voorzien van een parkeerplaats voor je auto en je kunt 1 huisdier meenemen. Het vliegveld is 40 km van de accommodatie verwijderd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Labin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
woonkamer parterre

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in LabinIstrië

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie