Natuurhuisje in Buzinija – Istrië – Kroatië – 40052

Natuurhuisje in Buzinija – Istrië

(update Maart 2022)

Als u van een onbezorgde vakantie houdt en wilt genieten, dan bent u in deze moderne villa op de juiste plek. U bevindt zich vlak bij het prachtige Novigrad. Deze villa ligt op een volledig omheind stuk grond en beschikt, buiten een mooi uiterlijk, ook over een groot zwembad, balkon en prive terras. Daarbij heeft u 2 parkeerplaatsen. Dit door groene weiden omgeven vakantiehuis zal u zeker niet teleurstellen. Binnen valt u meteen de heldere sfeer op met moderne inrichting en meubilair in comfortabele ruimtes. Alle slaapkamers op de eerste etage beschikken over airconditioning en een eigen badkamer. Ontspan en laat de vakantie op u inwerken en geniet van een goed glas wijn op het overdekte terras. Laat de vakantie maar beginnen! Voor uw boodschappen kunt u terecht op 2,5 km afstand en het restaurant al op 100 meter. U zit in het mooie Novigrad met haar mooie plattelandse omgeving. Van de kust met haar zee en stranden bent u maar enkele kilometers van verwijderd. Zwembadverwarming op aanvraag (minstens 2 weken voor aankomst en alleen gedurende de periode 13 april – 12 oktober).

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Buzinija
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
fornuis parterre: 4 kookplaten, elektrisch

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BuzinijaIstrië

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie