Medulin – Medulin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Medulin – Medulin – Istrië

Brengt u uw vakantie door in deze typisch Istrische halfvrijstaande villa met een zwembad dat is gerenoveerd volgens de modernste normen en goed is uitgerust. De woonkamer strekt zich uit over twee verdiepingen en bestaat uit een woonkamer met keuken en een badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping. Op de gedeelde woning heeft u een overdekt terras en een barbecue. Hier kunt u ook comfortabel uw auto verlaten en naar het centrum lopen met veel restaurants en souvenirwinkels. Geniet van rijke gastronomische specialiteiten en van vele sport- en recreatiemogelijkheden langs de waterkant.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Medulin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MedulinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie