Medulin – Medulin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Medulin – Medulin – Istrië

Deze functioneel ingerichte appartementen bevinden zich in een vriendelijke wijk in Medulin. Ze zijn ideaal voor een vakantie van meerdere gezinnen of een groep vrienden. HR-26873 is een ruim appartement voor acht personen, het bevindt zich op de begane grond en heeft een groot terras. HR-26874 is een studio-appartement met keuken, badkamer en terras. HR-26875 bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een perfect verblijf voor vier personen. Op het omheinde perceel is voor alle gasten een gezamenlijke barbecue beschikbaar. Geniet van het uitgebreide scala aan recreatieve sporten en entertainmentevenementen van Medulin.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Medulin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MedulinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie