Medulin – Medulin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Medulin – Medulin – Istrië

Trakteer uzelf op een geweldige vakantie in de smaakvol ingerichte appartementen HR-24038 en HR-24164. Het gebouw huisvest ook het prive-huis van de huiseigenaar. Geniet ’s avonds op het balkon van uw koffie in de ochtend of een glas wijn. Wandel naar het zandstrand, dat vooral geschikt is voor kinderen. Het resort Medulin biedt vele recreatieve activiteiten en watersporten, evenals eetgelegenheden. Bezoek het betoverende natuurpark op Kaap Kamenjak, de oude stad Pula en vanuit Fazana maak een boottocht naar de Brioni-eilanden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Medulin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MedulinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie