Marcana – Marcana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Marcana – Marcana – Istrië

Dit mooie stenen vakantiehuis is gelegen in Orbanici, een dorp in de buurt van Barban. Het bestaat uit verschillende afzonderlijke eenheden die de werf omringen en een geheel vormen. Het hoofdgebouw bestaat uit begane grond en eerste verdieping, die zijn verbonden door een interne trap, terwijl de eerste verdieping bereikbaar is via een trap van buiten. Op de begane grond is er een woonkamer met keuken, een eetkamer en een badkamer, terwijl op de tweede verdieping twee slaapkamers met badkamers zijn. In het tweede huis zijn er twee slaapkamers op de begane grond en een grote badkamer, die direct toegankelijk is vanaf de binnenplaats, een kamer is een aansluitende kamer. Bijzonder opmerkelijk is een groot, overdekt terras op de bovenste verdieping, dat is verbonden door een brug met het hoofdgebouw. Zoek naar verfrissingen in een groot zwembad op warme zomerdagen en geniet van spel en plezier in de achtertuin.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Marcana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MarcanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie