Marcana – Marcana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Marcana – Marcana – Istrië

In het kleine dorpje Radeki Polje, in de buurt van de stad Pula, ligt dit prachtige vakantiehuis met een zwembad. Het heeft een omheind terrein met aantrekkelijke meubels, zoals een privezwembad, tafeltennis, schommel voor kinderen, grill en buitenkeuken. Het interieur is aangenaam en functioneel ingericht en strekt zich uit over de begane grond en de eerste verdieping. Maak een wandeling door de oude binnenstad van Pula, die in de zomermaanden rijk is aan cultureel, onderhoudend en gastronomisch aanbod. Bezoek ook het amfitheater waar de stad bekend om staat. We raden een reis aan naar de Brijuni-eilanden, waar u een onvergetelijke dag kunt doorbrengen in het nationale park midden in de ongerepte natuur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Marcana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MarcanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie