Lovran – Lovran – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Lovran – Lovran – Istrië

Dit prachtige appartement op de begane grond ligt in een natuurlijke omgeving in de buitenwijk Lovran, in de buurt van Opatija. Voor het appartement is een terras waar je in alle rust kunt ontspannen en jullie maaltijden kunnen bereiden. Je hebt een barbecue in de prachtige tuin, die je uitnodigt om een verscheidenheid aan delicatessen te bereiden. Van Lovran tot het levendige Opatija is er een lange promenade met zeer goede cafes, restaurants, stranden en nog veel meer. Natuurliefhebbers moeten het nabijgelegen natuurpark Ucka bezoeken, dat op slechts een half uur rijden van het appartement ligt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Lovran
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LovranIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie