Lovran – Lovran – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Lovran – Lovran – Istrië

Verblijf in een oude villa, zogezegd in het centrum van Lovran, naast Opatija, in dit charmante appartement. In overleg met de eigenaar is het mogelijk om een boot en een fiets te huren. Bewonder de prachtige tuin met zijn planten, waardoor je de zee bergafwaarts bereikt. Lovran is een prachtig kustplaatsje aan de Rivièra van Opatija met een rijk cultureel erfgoed, evenementen en concerten. Onderweg langs de zee, van Lovran naar Opatija, kunt u genieten van romantische wandelingen en langs pittoreske pleinen. Stop bij een van de heerlijke visrestaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Lovran
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LovranIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie