Lola (LBN381) – Labin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Lola (LBN381) – Labin – Istrië

Twee onder een kap woning “Lola (LBN381)”, van 2 verdiepingen. In het gehucht Becici, 2 km van het centrum van Labin, 7 km van het centrum van Rabac, 7 km van zee. Voor alleengebruik: terrein 3.000 m2 (omheind) met gazon en bomen, openluchtzwembad (8 x 4 m, 120 cm diepte, 15.05.-25.09.). Terras (22 m2), tuinmeubelen, barbecue (schommel). In het huis: internetaansluiting, centrale verwarming, wasmachine. Parkeerplaats op het terrein, eigen garage. Winkel 1 km, restaurant 1 km, rotsstrand 7 km. Twee onder een kap woning bestaat uit 2 appartementen die samen als 1 woning verhuurd worden. Groepen jongeren zijn niet toegestaan. Videobewaking van de woning.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Labin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LabinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie