Liznjan – Liznjan – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Liznjan – Liznjan – Istrië

In de stad Liznjan bevinden zich deze functioneel en sympathiek ontworpen vakantieappartementen. De appartementen HR-15834 en HR-15835 bevinden zich beide op de eerste verdieping en delen een gedeeld terras met uitzicht op zee. Beide appartementen hebben slaapkamers zonder deuren. Een kleiner appartement (HR-30406) bevindt zich in de kelder van het huis, het heeft een eigen terras en een aflopende dakrand tot 195 cm. De stad Liznjan biedt prachtige stranden die u uitnodigen om een verfrissende duik te nemen in het kristalheldere water.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Liznjan
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LiznjanIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie