Labin – Labin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Labin – Labin – Istrië

Dit mooie vakantiehuis is gelegen op slechts een paar honderd meter van de zee en is omgeven door olijfbomen. Vanuit het terras heeft u een heerlijk uitzicht over de Kvarner-baai. Een kleine, smalle weg brengt u te voet in tien minuten naar de kleine stranden. Met de auto kunt u gemakkelijk Ravni bereiken waar er vlakke betonnen en kiezelstranden en tennisbanen te vinden zijn. Bezoek de historische stad Labin, welke ook wel bekend staat als de stad van de kunstenaars. Ga op dagtocht naar Opatija, breng een bezoek aan de beroemde parken, de sculptuur “Meisje met een Zeemeeuw” en de beroemde restaurants aan zee.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Labin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LabinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie