Labin – Labin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Labin – Labin – Istrië

Deze appartementen bevinden zich in een rustige omgeving, het dorp Ravni, is ongeveer 12 kilometer van de kunstenaarsstad Labin. HR-10757 is op de begane grond en de appartementen HR-10756, HR-10758 en HR-26845 liggen op de 1e verdieping. Alle appartementen, met uitzondering van HR-26845, hebben een terras met uitzicht op zee en zijn perfect voor uren samen met uw geliefde. Vanuit het huis kunt u rechtstreeks naar de zee, waar u uren kunt zwemmen, zonnen en ontspannen. Het restaurant op het strand heeft specialiteiten van de lokale keuken of andere verse visgerechten. In het dorp vindt u een tennisclub, waar u tennis, tafeltennis of jeu de boules kunt spelen. Fitnessruimte en sauna met toeslag.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Labin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LabinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie