Labin – Labin – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Labin – Labin – Istrië

Dit landelijke stenen huis is gelegen in het kleine dorpje Paradiz, in de buurt van Labin. Deze omgeving heeft een mooie en interessante natuur, waar u genoeg rust zult voor een prettige vakantie zult vinden. Dit landelijke vakantiehuis bestaat uit een woonkamer op de begane grond en de slaapkamers op de bovenste verdieping, met een groot terras en een prachtig uitzicht op het platteland. Het grote, omheind perceel met een buitenzwembad is de perfecte locatie voor een onbezorgde vakantie. De andere semi-vrijstaande woning onbewoond is. Bezoek in de buurt het oude centrum van Labin, met een rijk cultureel aanbod tijdens de zomermaanden. Het andere gedeelte van de twee-onder-een kap is bewoond.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Labin
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LabinIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie