Krvavici – Krvavici – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Krvavici – Krvavici – Istrië

Vakantiehuis met zwembad in het dorp Krvavici, in de buurt van de plaats Marcana. Het vakantiehuis beschikt over kwalitatief meubilair en bezit twee verdiepingen. Het vakantiehuis bestaat uit een grote woonkamer met airconditioning, een compleet uitgeruste keuken, vier slaapkamers en drie badkamers. Tijdens de zomermaanden kunt u van het zwembad genieten. Naast het zwembad bevindt zich het grote terras met barbecue, zodat u samen met uw familie en vrienden gezellig buiten kunt dineren. Bezoek de uitnodigende steden aan de kust van Istrië en verken het prachtige binnenland.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Krvavici
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrvaviciIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie