Krsan – Krsan – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Krsan – Krsan – Istrië

Deze vakantiewoning is gelegen op de begane grond van een huis met zwembad. U heeft de beschikking over een groot buitengedeelte en een konoba (gezelschapsruimte). Van binnen is het modern en comfortabel ingericht. Neem een frisse duik in het zwembad en ontspan in de zon of schaduw van de oude eiken. De konoba biedt vertier tijdens de wat minder warme dagen, hier kunt u darten, biljarten, fitnessen of de haard gebruiken om te koken. De dorpsstraatjes zijn uitnodigend voor liefhebbers van de wielersport om op verkenning te gaan. Geniet van de traditionele keuken in de lokale restaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Krsan
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrsanIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie