Krnica – Krnica – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Krnica – Krnica – Istrië

De prachtige appartementen HR-32871, HR-32752, HR-32753, HR-32604 en HR-32870 bevinden zich in het kleine dorpje Pavicini. Op het ruime gemeenschappelijke terrein zijn speeltoestellen beschikbaar die zelfs kleine kinderen zullen verrassen. U kunt een frisse duik nemen in het ruime gemeenschappelijke zwembad of ontspannen met uw favoriete boek bij het zwembad. Het gedeelde terras is ideaal voor gezellige uren. In de schaduw van het bos biedt een petanqueveld vermaak. Bij de huiseigenaar kunt u rechtstreeks een wasservice als extra service kopen

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Krnica
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrnicaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie