Krnica – Krnica – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Krnica – Krnica – Istrië

Dit rijtjeshuis bevindt zich in het kleine, Istrische dorp Mali Vareski, In de nabijheid van het bekende vakantieoord Duga Uvala. Achter het huis bevindt zich een groot perceel met een zwembad. De kinderen kunnen zich op de schommel en de glijbaan ongestoord vermaken. Er staat ook een overdekt terras en een barbecue tot uw beschikking, waarop u heerlijke gerechten kunt bereiden. De begane grond beschikt over een grote woonkamer en een keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, allebei met airconditioning en een eigen badkamer.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Krnica
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrnicaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie