Kringa – Kringa – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Kringa – Kringa – Istrië

Geniet van het uitzicht op het platteland vanaf het terras van dit comfortabele appartement op de begane grond van een ouderlijk huis. Gelegen in het kleine dorpje Kringa, omgeven door groen en velden, kunt u de landelijke levensstijl ervaren. In een idyllische omgeving heeft u de mogelijkheid om het natuurlijke landschap te verkennen en de stress van het dagelijks leven achter u te laten. De regio rond Kriga staat bekend om fiets- en wandelpaden en de legende van de oudste vampier van Istrië. De populaire badplaatsen Vrsar en Porec zijn met de auto in ongeveer een half uur te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Kringa
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KringaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie