Kastelir – Kastelir – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Kastelir – Kastelir – Istrië

Charmante en ruime vakantiehuis, bestaande uit twee eenheden die door een buitentrap met elkaar verbonden zijn. Het vakantiehuis ligt in de kleine plaats Kastelir, een typische stad in Istrië. De inrichting is eenvoudig maar gezellig. Op het terras kunt u overdag samen in de schaduw een gezelschapsspel doen en in de avond kunt u genieten van een lekker glas wijn. In het nabijgelegen toeristische stadje vindt u niet alleen mooie stranden, maar ook veel sportactiviteiten en voor uitgaansliefhebbers zijn twee discotheken aanwezig. Bezoek ook de stad Porec en zijn prachtig strand en smalle straatjes, waar veel cultuurhistorische schatten en leuke belevenissen op u wachten. De kleine plaats Visnjan ligt in het binnenland van Istrië en telt slechts 615 inwoners. De plaats is 12 km van Porec gelegen, waardoor u rust en gezellige drukte in een vakantie kunt combineren. Een bijzonder evenement in de zomer is het Astrofestival, met tentoonstellingen en optredens rondom het thema astronomie. Ideaal voor muziekliefhebbers zijn de ‘Visnjan’ zomeravonden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastelir
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KastelirIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie