Kanfanar – Kanfanar – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Kanfanar – Kanfanar – Istrië

Als u wilt ontspannen de natuur, dan is dit vakantiehuis perfect voor uw vakantie. Dit kleine dorp is op slechts negen kilometer van Rovinj slechts en het huis is gelegen aan de rand, op het platteland. Het bestaat uit twee slaapkamers, een keuken en een woonkamer. Voor het gebouw is een overdekt terras en op de grill kunt u heerlijke maaltijden koken. Omgeven door bossen en gras, bietd dit huis ontspanning van de stedelijke drukte en stress. U kunt ook een bezoek brengen aan de stad Rovinj met de unieke charme. Overweeg het maken van een wandeling langs de herenhuizen uit de Habsburgse periode.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Kanfanar
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KanfanarIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie