Kanfanar – Kanfanar – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Kanfanar – Kanfanar – Istrië

In het kleine en rustige plaatsje Mrgani, bij Limska Draga, wacht dit mooie vakantiehuis uit de 18e eeuw. Recentelijk gerenoveerd, twee eenheden, twee huisjes op een gemeenschappelijk grondgebied. In het grotere huis liggen de woonkamer, keuken en 5 slaapkamers met badkamers. In het kleinere huis zijn twee slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping en op de begane grond een vrijetijdsruimte. Het grondgebied is omgeven door een hoge muur en heeft voor de hete zomderdagen een verfrissend zwembad. Vanaf overdekte terras kunt u uw kinderen in de gaten houden tijdens het spelen, ook kunt u hier heerlijk lezen. Ook voor de kleinsten is gezorgd, door middel van een speeltuintje.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Kanfanar
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KanfanarIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie