Jasenovica – Jasenovica – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Jasenovica – Jasenovica – Istrië

Deze prachtige woning met twee huizen en een verfrissend zwembad is gelegen aan de rand van het kleine dorpje Jasenovice. Het is een klein eindje rijden van Porec of Vrsar, beide plaatsen die uitstekende toeristische bestemmingen zijn. Elk huis is geschikt voor 4 personen en bestaat uit een keuken met eethoek, slaapkamers en badkamer. Het overdekte terras bij het zwembad draagt bij aan de geweldige sfeer en terwijl je gezellig bij elkaar zit en geniet van de laatste zonnestralen, kunnen je kinderen onbezorgd spelen op het omheinde terrein. Bezoek de nabijgelegen Baradina-grot, een populaire bestemming, of vermaak je met het hele gezin in de waterparken Aquacolors of Istralandia.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Jasenovica
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar JasenovicaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie