Hotel Park Plava Laguna – Porec – Istrie – Kroatie – Sunweb

Hotel Park Plava Laguna – Porec – Istrie

Hotel Park Plava Laguna ligt vlak bij de sfeervolle badplaats Porec midden in de groene natuur. Het resort ligt pal aan zee en biedt alle ingredienten voor een ontspannen familievakantie. Zo zijn er allerlei leuke faciliteiten voor jong en oud, genoeg plekken om lekker te luieren en is er animatie in het hoogseizoen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Porec
Regio: Istrie
Land: Kroatie
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer
Kluisje (op de kamer)
Aan het kiezelstrand
afstand tot strand circa 100 meter (kiezelstrand)

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 4

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Bestemmingen naar o.a. Kroatië. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Kroatië. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar PorecIstrie

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie