Heraki – Heraki – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Heraki – Heraki – Istrië

Breng een ontspannen vakantie door aan de rand van het kleine dorpje Heraki, in het achterland van Porec, in dit prachtige appartement op de zolder van een gezinswoning. Aan de voorzijde van het huis is een tuin met gazon en een tafel met banken in de schaduw van een grote boom. Het interieur is smaakvol ingericht en de laagste plafondhoogte is 170 cm. Het platteland is ideaal voor lange wandelingen en fietstochten, en je kunt de dichtstbijzijnde stranden rond het stadje Porec in ongeveer tien minuten met de auto bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Heraki
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar HerakiIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie