Galizana – Galizana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Galizana – Galizana – Istrië

In het kleine dorpje Galizana liggen deze prachtige vakantiewoningen op een gezamenlijk perceel en zijn een ideale keuze voor een vakantie met vrienden. HR-28024 is een vakantiehuis met een groot terras waar u ’s avonds van kunt genieten. De prachtige faciliteiten en een binnenplaats met een gedeeld zwembad zorgen voor een aangenaam verblijf in een prachtige omgeving. De nabijgelegen stad Vodnjan staat bekend om zijn uitstekende olijfolie en de hoogste kerktoren in Istrië. Bezoek ook Fazana en het Nationaal Park Pula en Brijuni.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Galizana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GalizanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie