Fazana – Fazana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Fazana – Fazana – Istrië

Vlakbij het centrum van Fazana, dat bekend staat als de vertrekhaven voor de oversteek naar de Brioni-eilanden, ligt dit mooie vakantiehuis met een prachtige tuin. Het is eenvoudig en functioneel ingericht en is ideaal voor een aangename gezinsvakantie. Vanaf het vakantiehuis bent u dicht in de buurt van vele zomerevenementen en ook de monumenten die de moeite waard zijn om te zien. Geniet van de prachtige zee met zijn kiezelstranden en maak een wandeling langs de waterkant, waar veel restaurants en souvenirwinkels zijn.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Fazana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar FazanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie