Fazana – Fazana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Fazana – Fazana – Istrië

Deze charmante vakantieappartementen bevinden zich in de populaire badplaats Fazana. Het ligt op loopafstand van de zee en het levendige stadscentrum met vele restaurants, bars en recreatieve voorzieningen. De appartementen bevinden zich in een gezinswoning en zijn geschikt voor families en vrienden die samen een vakantie willen doorbrengen terwijl je toch geniet van jullie privacy. Appartementen HR-39080, HR-39081 en HR-39082 bevinden zich op de begane grond, terwijl appartementen HR-39084 en HR-39083 zich op de eerste verdieping bevinden. De appartementen HR-39080 en HR-39082 hebben ook fietsen aangeboden. Het huis leidt naar een 50 m lange, onverharde weg. Een slaapkamer in de HR-39083 wordt gescheiden door een gordijn in plaats van een deur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Fazana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar FazanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie