Fazana – Fazana – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Fazana – Fazana – Istrië

Breng een aangename strandvakantie door in het kleine dorpje Valbandon, in de buurt van Pula, in dit eenvoudige en functionele vakantiehuis. Geniet van je ochtendkoffie en warme avonduren op het overdekte terras. Op het gemeenschappelijke terrein kunt u heerlijke maaltijden bereiden op de grill. U loopt binnen een paar minuten naar de dichtstbijzijnde stranden en strandcafes. Bezoek het kleine stadje Fazana, met een romantische waterkant en ontdek de magie van het amfitheater van Pula, terwijl je een voorstelling of een concert onder de sterren bijwoont.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Fazana
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar FazanaIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie