Cervar Porat – Cervar Porat – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Cervar Porat – Cervar Porat – Istrië

Grenzend aan een klein dennenbos en in de buurt van het strand ligt dit mooie rijtjeshuis. De frisse lucht uit het bos bereikt ook het huis, dat aangename zomeravonden biedt. Het is een ruim huis op de begane grond met twee ingangen waar u een ontspannen verblijf kunt doorbrengen. De stad Cervar is vlakbij en slechts een paar kilometer verder bereikt u de parel van de Adriatische kust, de stad Porec, waar u tijdens de zomermaanden veel entertainment zult vinden, wat ook een mooie aanvulling op de vakantie kan zijn.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Cervar Porat
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Cervar PoratIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie