Banjole – Banjole – Istrië – Kroatië – Chaletnu

Banjole – Banjole – Istrië

Trakteer uzelf op een geweldige zomervakantie met veel privacy en vrienden in de buurt van de zee en de stranden, in dit prachtige kleine vakantiehuis HR-37042, HR-37043 en HR-37044. Van de gasten in alle drie de huizen wordt het pand met zwembad en barbecueruimte gedeeld. Elk huisje heeft ook een ingerichte keuken met een eethoek, twee slaapkamers en een badkamer. In de stad Banjole kunt u genieten van uitstekende gastronomische aanbiedingen, profiteren van de mogelijkheid om lokale specialiteiten te leren kennen, prachtige stranden langs de kust nodigen u uit om heerlijke dagen aan het strand door te brengen en geniet van pure ontspanning.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Banjole
Regio: Istrië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BanjoleIstrië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie