Natuurhuisje in Selca – Eilanden – Kroatië – 32910

Natuurhuisje in Selca – Eilanden

(update Maart 2022)

Dit prachtige natuurhuisje heeft vier slaapkamers; een slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en de andere drie op de tweede verdieping. De tweede verdieping is gescheiden in twee delen (links en rechts), verbonden met een gedeeltelijk overdekte openluchtroute. De linkervleugel is via de trap vanaf de eerste verdieping toegankelijk en bevat een slaapkamer met een badkamer met douche en toilet. De rechtervleugel bevat twee slaapkamers, een badkamer met een douche en een apart toilet. Dit natuurhuisje bestaat in totaal uit drie badkamers en twee aparte toiletten. Alle drie de badkamers hebben een douche, een hiervan heeft een toilet. Twee badkamers liggen aan een slaapkamer, waarvan er een is verbonden met een slaapkamer op de eerste verdieping, en de andere is verbonden met een slaapkamer op de tweede verdieping. Een apart toilet bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar vanuit de gang, en de andere bevindt zich op de tweede verdieping tussen twee slaapkamers, ook bereikbaar vanaf de gang. Tot je beschikking zijn, op de eerste verdieping, een zeer ruime moderne keuken met eethoek en een royale woonkamer. Je hebt vanuit de woonkamer makkelijk toegang tot het buitenzwembad.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Selca
Regio: Eilanden
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Open keuken op de eerste verdieping: afwasmachine, koel-/vriescombinatie, koffiezetapparaat, kookstel (gas), oven

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in SelcaEilanden

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie