Hotel Rixos Premium Dubrovnik – Dubrovnik – Dubrovnik-Neretva – Kroatie – Sunweb

Hotel Rixos Premium Dubrovnik – Dubrovnik – Dubrovnik-Neretva

Vanuit het luxe en moderne hotel Rixos Premium Dubrovnik kijk je uit over zee en loop je in 15 minuutjes naar de historische binnenstad van Dubrovnik. Ideaal voor diegene die stad en strand graag combineren, en voor wie zich graag in de watten laat leggen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor de meest verwende vakantieganger. Zo zijn er 3 restaurants met verchillende thema’s en een fantastisch wellnesscenter.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Dubrovnik
Regio: Dubrovnik-Neretva
Land: Kroatie
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig
toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 2,70 euro per persoon per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
Direct aan zee
afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 5

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Bestemmingen naar o.a. Kroatië. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Kroatië. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar DubrovnikDubrovnik-Neretva

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie