Aminess Bellevue Hotel – Orebic – Dubrovnik-Neretva – Kroatie – Sunweb

Aminess Bellevue Hotel – Orebic – Dubrovnik-Neretva

Aminess Bellevue Hotel ligt op een prachtige plek, namelijk aan zee. Vanaf het zonneterras bij het zwembad heb je dan ook een prachtig uitzicht. Ook als je lekker een hapje eet of een verfrissend drankje drinkt heb je dit bijzondere uitzicht. De kamers zijn modern ingericht en heerlijk om in uit te rusten na een zonnige vakantiedag.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Orebic
Regio: Dubrovnik-Neretva
Land: Kroatie
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig
Tennisbaan (aantal 2) (niet overdekt, overdag circa 50,00 kroatische kuna per uur, ’s avonds circa 70,00 kroatische kuna per uur)
Moderne kamers
aan het strand

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 4

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Bestemmingen naar o.a. Kroatië. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Kroatië. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar OrebicDubrovnik-Neretva

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie