Zavalatica – Zavalatica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zavalatica – Zavalatica – Dalmatië

Dit praktisch ingerichte twee-onder-eenkapshuis met schuine zolder is gelegen in een rustig deel van het vissersdorp Zavalatica. Hier heeft u een prachtig overdekt terras met barbecue en tuinmeubelen. Op een paar minuten lopen van het huis ligt het prachtige strand Zitna. Geniet van uw vakantie aan de kristalheldere zee in Zavalatica. De aardige, behulpzame huiseigenaar woont ook op het grondstuk. Zavalatica ligt in een dunbevolkte baai welke wordt bewoond door bijna 100 mensen, hier wordt een bekroonde witte wijn geproduceerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Zavalatica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZavalaticaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie