Zaton – Zaton – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zaton – Zaton – Dalmatië

Dit prachtige stenen huis ligt in het achterland van Dubrovnik. Het is modern en gedecoreerd, en een groot zwembad en een prachtig aangelegde tuin geven het extra charme. In de kelder van het huis bevindt een kleiner appartement, dat bestaat uit een woonkamer en slaapkamer, evenals een badkamer en is verbonden met het hoofdgebouw via een buitentrap. Dit heeft een ruime woon- en eetkamer met keuken, 3 slaapkamers, twee badkamers en toilet. Er zijn een slaapkamer en een badkamer op de 1e verdieping. Er is een overdekt terras aan de achterkant van het huis, waar zich ook een barbecue bevindt. Het huis ligt een beetje uit de weg en biedt een prachtig uitzicht op het landschap.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Zaton
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZatonDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie