Zaton Veliki – Zaton Veliki – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zaton Veliki – Zaton Veliki – Dalmatië

Dit eenvoudig ingerichte appartement bevindt zich in een gezinswoning in Zaton. Het bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een keuken. Aan de achterkant is er een ruim schaduwrijk terras waar u kunt ontspannen met een drankje of genieten van barbecues. Het appartement ligt in de buurt van prachtige stranden, promenades en leuke restaurants die lokale specialiteiten en wijnen aanbieden. De stad Dubrovnik met zijn vele historische bezienswaardigheden en evenementen in de zomermaanden wacht op u voor mooie bezoeken op ongeveer 8 km afstand.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Zaton Veliki
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Zaton VelikiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie