Zaton Mali – Zaton Mali – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zaton Mali – Zaton Mali – Dalmatië

Dit indrukwekkende object direct aan zee laat u genieten van uw welverdiende vakantie in deze prachtige omgeving. Slechts een paar treden is het tot het betonstrand alsook een steiger. Geniet van het terras, welke s’middags en s’ avonds in de schaduw ligt door de bomen. De twee etages van het huis zijn verbonden met buitentrappen. Op de begane grond bevinden zich de woonkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een toilet. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers. U kunt bij aankomst bij de eigenaar een kleine boot huren. Een tip voor een dagje uit is de stad Dubrovnik. Deze oude stad biedt veel cultuur en vermaak.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Zaton Mali
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Zaton MaliDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie